SENASTE NYHETER

Playview Lekhage – en säker plats där man kan leka tryggt

mars 2019

Playview Lekhage från Skip Hop är en snygg och rymlig, fristående lekplats med en dörr som enkelt öppnas av en vuxen, en barnsäker plats där barnet inte kommer till skada och kan leka tryggt.

Dörren har en röd indikator som visar när den är öppen. Lekhagens sex sektioner har en robust stålram klädd med en transparent tygpanel, så att du alltid kan se ditt barn från alla håll.

Läs mer om Playview Lekhage.

Buddiezzz Snutte Gelpack – kan användas som smärtlindring

mars 2019

Nattou Buddiezzz Snutte Gelpack är en omtänksam liten vän som kan användas som smärtlindring och avslappning för ditt barn. Kroppen har en gelékudde som hjälper till att lindra vid t.ex. magont, feber eller insektsbett.

VARM: Värme lindrar bl.a. magont och ger ditt barn en varm och trygg känsla. Värme ökar blodcirkulationen och har en muskelavslappnande effekt.

KALL: Kyla lindrar bl.a. feber, insektsbett, svullnader och solsveda.

Läs mer om Buddiezzz Snutte Gelpack.

Doona+ i ny design

februari 2019

Efter 3 framgångsrika år med Doona+ i Skandinavien, kommer nu en uppdaterad version med nya färger, nya textiler, ny färg på chassi och nya hjul.

Doona+ är det första babyskyddet i världen med integrerad vagn. Genom en enkel knapptryckning fälls hjulen ut och babyskyddet går att köra. Donna+ är den enda babyskydd-och-vagn-produkten som uppfyller alla högt ställda säkerhetskrav och regelverk. Babyskyddet är designat för att ge föräldrar en säker och praktisk lösning både i och utanför bilen. Design, kvalitet och funktion finns in i minsta detalj för att ge en så smidig upplevelse som möjligt.

Läs mer om Doona+.

Fanny & Oscar – ny kollektion från Nattou

januari 2019

Belgiska gosedjurs- och babyproduktstillverkaren Nattou lanserar nu en kollektion med de nya karaktärerna rådjuret Fanny och räven Oscar. Produkterna är av hög kvalitet och har genomarbetade detaljer med tydliga kontraster, färgval och mönster som är framtagna utifrån det lilla barnets behov.

Alla produkter i kollektionen är i mjuk plysch med välsydda detaljer och alla figurer har glada leenden och vänliga ögon. Här får barnet upplevelsen av olika kontraster i både färger, detaljer och material.

Nattou har designat gosedjur och babyprodukter sedan 1988 och alla material är omsorgsfullt utvalda för att ge mjuka, säkra och hållbara produkter som är testade enligt europeisk standard. Allt för att ge barnet en tålig och säker vän som kan följa med år efter år under hela småbarnstiden.

Läs mer om Fanny & Oscar.

Vinter & Bloom – Northern Lights kollektion i GOTS

december 2018

Norrskenet dansar fram över den nattsvarta himlen och sprider sin magi över oss. Norrskenet samsas med stjärnbilder som var och en berättar sin egen historia. Northern Lights kollektion från Vinter & Bloom har glittriga stjärntecken som sätter fart på fantasin och skapar magi för små stjärnor.

Kollektionen är i GOTS-certifierad ekologisk bomull. Produkterna har testats för att säkerställa att alla delar, t.ex. tyg, trådar och knappar är GOTS-certifierade.

Läs mer om kollektionen Northern Lights.