SENASTE NYHETER

Lapidou nattlampa med gråtsensor

oktober 2019

Från Nattou’s omåttligt populära kollektion Lapidou kommer nu en nattlampa med gråtsensor. I mjukt silikon och med ett mysigt och behagligt sken är detta en kompis för alla barn. Tack vare sin LED-lampa är den även säker att ha med i sängen eftersom den inte blir varm.

Om barnet börjar gråta på natten tänds lampan automatiskt tack vare gråtsensorn. Genom att röra lampan växlar du mellan sju olika färger.

Läs mer om Lapidou nattlampa med gråtsensor.

Made-For-Me Potta – ger barnet en egen mini-toalett

september 2019

Potträning kan vara en stor utmaning både för barn och föräldrar. Med Made-For-Me Pottan från Skip Hop får barnet en alldeles egen mini-toalett som underlättar avvänjningen från blöja.

På pottan finns en spolknapp med ett realistiskt spolljud som gör toabesöket roligare. På baksidan finns ett fack för medföljande våtservetts-etui. Facket kan även användas för t.ex. böcker. Pottan har en slät yta och en löstagbar innerpotta som är hygienisk och lätt att rengöra.

Läs mer om Made-For-Me Pottan.

Ny minikollektion från Skip Hop – Tropical Paradise

augusti 2019

Ta en tur till tropiska breddgrader. Tropical Paradise är en minikollektion med tre produkter till den lilla bebisen i ljuvligt sobra turkosa pasteller som passar in i det trendiga och moderna hemmet. Babygymmet har ny unik båge i meshtyg och figurerna är flyttbara. När bebisen vuxit ur babygymmet, tas bågen bort och den blir en mjuk lekmatta till barnets rum.

I kollektionen finns Babygym, Barnvagnsleksak och Maracas.

Läs mer om Tropical Paradise.

Liki S1 – världens mest kompakta hopfällbara trehjuling

maj 2019

Det här är Liki S1 Trehjuling från Doona, världens mest kompakta hopfällbara trehjuling!

Liki S1 är utformad för att växa med ditt barn och kan användas från ca 10 månader och upp till ca 3 år. Liki S1 har 4 olika körlägen som följer ditt barns utveckling.

Med ett knapptryck fäller du på några sekunder ihop din Liki S1, trehjulingen blir på så vis lätt att bära i bärhandtaget, packa in i bilen eller t.o.m. ta med ombord på flyget.

Läs mer om Like S1.

Greenwich Hip Pack – 90-talstrenden är tillbaka!

april 2019

90-talstrenden är tillbaka! Skip Hop Greenwich Hip Pack är en modern uppdatering av 90-talets omåttligt populära magväska. Den är inte bara en snygg accessoar till din outfit, den är även praktisk.

Greenwich Hip Pack har justerbara band och kan bäras på tre sätt: som magväska, axelväska eller handledsväska.

Lättskött konstläder och matta gulddetaljer gör Greenwich Hip Pack till din nya favorit-accessoar.

Läs mer om Greenwich Hip Pack.