SENASTE NYHETER

Att gå på toaletten har aldrig varit roligare!

juni 2020

Att gå på toaletten har aldrig varit roligare! Den här toasitsen finns där när den behövs tack vare kombinationen av ”använda-&-förvara”. När barnet behöver gå på toaletten, håller man enkelt ner fliken och sitsen ligger med perfekt passform på toalettringen. Med en stark magnet förvaras sitsen på toalettlocket eller kan fästas på väggen för enkel förvaring när den inte används.

Läs mer om Skip Hop Easy Store Toasits.

Trio Convertible Ryggsäck – tre väskor i en

april 2020

Trio Convertible är en 3-in-1 och multifunktionell ryggsäck. Den kan bäras som en axelväska, crossbody-väska eller som ryggsäck. Axelremmarna anpassas enkelt till ditt önskade bärsätt. Med slitstarka material och unisexdesign passar den både när du är föräldraledig eller när du ska till jobbet.

Skip Hop kombinerar alltid stil med funktion och detta är inget undantag. Med flertalet fack, både invändigt och utvändigt kan du bära med dig mycket saker samtidigt som du vet vart du lagt vad.

Läs mer om Trio Convertible Ryggsäck.

Skip Hop Clarion Ryggsäck – Ordning och reda

mars 2020

Gillar du att ha en organiserad skötväska där du snabbt hittar det du behöver? Då är Skip Hop Clarion ryggsäck designad just för dig. Huvudfacket har en stor öppning och de transparenta innerfacken ger en suverän överblick över innehållet. I ytterfacket finns en mobilficka och en transparent necessär som rymmer allt du behöver för t.ex. ett snabbt blöjbyte.

Läs mer om Skip Hop Clarion Ryggsäck

Iris & Lali – en ny kollektion från Nattou

mars 2020

Belgiska gosedjurs- och babyproduktstillverkaren Nattou lanserar kollektionen Iris & Lali,  med de nya karaktärerna koalan Iris och hunden Lali.

Produkterna är av hög kvalitet och har genomarbetade detaljer med tydliga
kontraster, färgval och mönster som är framtagna utifrån det lilla barnets behov.
Alla produkter i kollektionen är i mjuk plysch med välsydda detaljer och alla figurer har glada leenden och vänliga ögon. Här får barnet upplevelsen av olika kontraster i både färger, detaljer och material.

Nattou har designat gosedjur och babyprodukter sedan 1988 och alla material är omsorgsfullt utvalda för att ge mjuka, säkra och hållbara produkter som är testade enligt europeisk standard. Allt för att ge barnet en tålig och säker vän som kan följa med år efter år under hela småbarnstiden.

Läs mer om Iris & Lali.

Go Envi ECO – skötväska gjord av återvunnen plast

februari 2020

Go Envi ECO är en sportig unisex-ryggsäck som passar dig som vill leva en hållbar och aktiv livsstil. Medvetenheten kring hur plaster påverkar vår värld och miljö blir allt större och med denna ryggsäck gör du ett medvetet val där du stöttar återanvändandet av dessa plaster.

Tyget i Go Envi ECO är REPREVE® – en polyester gjord av återvunna plastflaskor. Inkluderad är även en återanvändningsbar mat- och pulverbehållare, som gör det enkelt att ta med snacks, mat och vällingpulver ut på promenaden. Allt för en mer hållbar och aktiv livsstil.

Läs mer om Go Envi ECO.
Läs mer om REPREVE®.