SENASTE NYHETER

Easy View – Prisvinnande baksätesspegel

augusti 2014

Du har väl inte missat Dionos populära baksätesspegel? Easy View är originalet – och enligt oss den bästa baksätesspegeln på marknaden.

Easy View är den suveräna och omåttligt populära baksätesspegeln som ger en perfekt vinkel för att se det bakåtvända barnet i baksätet. Vill du ha ännu mer yta, se då den mer avancerade Easy View Plus.

Easy View roterar 360 grader med hjälp av en kula och en hållare och har en stor konvex spegelyta (19 cm) som ger en så bra vinkel att man kan se barnet oberoende av hur det rör sig i sin bilbarnstol.

Eftersom Easy View kan sättas fast mitt på nackstödet är det lätt att övervaka ditt barn från förarens backspegel. Det är lätt att sätta fast och att justera Easy View. Den har en stark, men ändå lätt konstruktion, där själva spegeln är gjord av barnsäker plast.

Läs mer om Easy View

Solsäkra bilen inför sommaren

juni 2014

Vi känner alla till hur varmt det blir i bilen under soliga sommardagar. För att göra resan lite mer behaglig för både stora och små har Diono många solskyddsprodukter som passar i alla bilar.

Cool Shade
Cool Shade är verkligen den ultimata solskyddsfilmen!
Filtrerar ut både UVA och UVB strålar, vilket ger dig en lägre temperatur i bilen, samtidigt som det skyddar barnens ögon mot solens starka strålar.

Seat Shade
Seat Shade blockerar solen bakifrån och ovanifrån samtidigt som det finmaskiga nätet på sidorna filtrera solens strålar utan att skymma utsikten.

Passar alla sorts bilbarnstolar och sätts enkelt och säkert fast på några sekunder.

Sun Stoppers
Sun Stoppers är ett solskydd i 2-pack för sidofönstrena i bilen. Den smarta designen gör att Sun Stopper alltid behåller sin form, vilket gör den skrynkelfri när den sätts på rutan. Dess unika finmaskiga material skyddar både framåt- och bakåtvända barn från solen. Enkel att sätta fast och passar alla sorts bilar.

Se alla Diono-produkter för bilen

Nya skötväskor från trendiga Skip Hop, New York

maj 2014

Söker du en trendig skötväska i snygg design med många smarta funktioner? Då kommer du hitta du vad du söker i Skip Hops breda sortiment. Totalt kan du välja mellan 13 olika modeller, varav 4 helt nya. Flera av väskorna finns dessutom i många olika färger och mönster.

Chelsea – skötväska med stil
Chelsea är inspirerad av de stora modehusen och går lika bra att
använda till vardagsjeansen som till festblåsan.

Forma – väskan med många funktioner
Stilig quiltad skötväska i vattenavvisande material med många smarta
fickor och funktioner.

Swift Messenger – unisexväskan med inbyggd skötbädd
Veckla ut Swift till en vadderad skötstation för dig och din bebis, med
alla saker som du kan tänkas behöva ha med dig.

Soho – den eleganta miniskötväskan
Soho har en trendig design med skinnimitation, gulddetaljer och
laminerat tyg ”French stripe”, som skyddar effektivt mot spill och smuts

Se alla Skip Hops skötväskor här.