SENASTE NYHETER

Amvina blir distributör för Doona+ i Skandinavien

februari 2016

Vi på Amvina är stolta över att äntligen få berätta om att vi har inlett ett samarbete med Simple Parenting – företaget som står bakom det innovativa babyskyddet Doona+.

Doona+ är ett helt unikt babyskydd med integrerad vagn. På bara ett par sekunder omvandlas babyskyddet till en smidig vagn. Genom en enkel knapptryckning fälls hjulen ut och babyskyddet går att köra.

Doona+ babyskydd kommer till den skandinaviska marknaden under våren 2016.

Läs mer om Doona+.

Nytt samarbete med Nattou

augusti 2015

Vi på Amvina är stolta över att kunna berätta om vårt nya samarbete med den belgiska gosedjurs- och babyproduktstillverkaren Nattou. Nattous produkter har väl genomarbetade detaljer med tydliga kontraster, färgval och mönster som är framtagna utifrån undersökningar om det lilla barnets behov.
Alla material är omsorgsfullt utvalda för att ge mjuka, säkra och hållbara gosedjur och babyprodukter.

Exklusiva Duet 2‐i‐1 skötväska

april 2015

Duet 2‐in‐1 är Skip Hops hittills mest exklusiva skötväska i en unik design med många fler användningsområden än en vanlig skötväska. Duet är multifunktionsväskan som faktiskt är TVÅ väskor i EN.
Ytterväskan är en trendig och exklusiv shoppingväska i perforerat konstläder med snygga detaljer. Innerväskan är en praktisk axelväska med plats för mycket förvaring. Väskorna sätts enkelt ihop med metallås och tas lika enkelt isär när du ska använda en av väskorna separat. Axelremmen i samma färg går att fästa på båda väskorna.

Läs mer om Duet.

Vinnare vid Spielwarenmesse ToyAward 2015

februari 2015

Vi är stolta att meddela att EXPLORE & MORE Rullskallror har vunnit ToyAward 2015 – det prestigefyllda priset som delas ut på Spielwarenmesse International Toy Fair i Nürnberg, Tyskland (28 januari – 2 februari 2015). Priset delades ut vid Spielwarenmesse invigningsceremoni. ToyAward är ett internationellt erkänt pris som delas ut årligen och är en speciell bekräftelse inom den globala leksaksindustrin. I bedömningen fick Explore & More Rullskallror toppbetyg för kvalitet, kreativitet, trygghet och pedagogiska fördelar och detta ledde fram till en guldmedalj.

Från Spielwarenmesses pressmeddelande:
”Ett trevligt material, fina färger och former och massor av olika sätt att hålla i rullskallran – du måste bara ta i den. Och om de ramlar på golvet, studsar de tyst tillbaka, vilket är en riktig höjdare för föräldrarna. Rullskallran utvecklar de motoriska färdigheterna och ger taktil stimulans”

Läs mer om Explore & More leksakerna från Skip Hop.

Länk till vinnarvideo: https://www.youtube.com/watch?v=eeN7F-m3QJo

Tittut ‐ med Zoo‐paraply från Skip Hop

oktober 2014

Oavsett om det hoppas i vattenpölar på väg hem från förskolan eller tas en språngmarsch till bussen, kommer barnen älska att ge sig ut i regnet med sitt eget Zoo‐paraply. Den smarta fönsterrutan gör det lätt att undvika att krocka med andra. Samtidigt skyddas små ansikten från vind och vatten.

Ett handtag anpassat för små händer och en barnvänlig uppfällning gör det lätt att öppna och stänga paraplyet själv. När paraplyet är hopfällt, kan det viras ihop med ett kardborreband. 3D‐öron pryder paraplyets topp. Det här kommer bli barnens favoritparaply för regniga dagar.

Se alla paraplyer här.