SENASTE NYHETER

Skip Hop lanserar ny kollektion – Silver Lining

augusti 2016

Efter regn kommer solsken – Silver Lining-kollektionen med babygym, aktivitetsspegel och barnvagnsleksaker erbjuder fluffig lek i mjuka färger som följer dagens moderna inredningstrender. Detaljer i neon är till för att
stimulera barnets syn. Kollektionen är framtagen för att ge ditt barn en himmelskt kul lekstund.

I kollektionen ingår fem produkter; ett babygym, en aktivitetsspegel och tre olika barnvagnsleksaker. Alla produkter går att använda från att bebisen är nyfödd.

Kolla på alla produkter i Silver Lining kollektionen.

Prisvinnande bilstolar från Diono

juni 2016

Nu lanseras Dionos prisvinnande bilstol Monterey2 i Skandinavien. Monterey2 har stålram och är framtagna för att ge barnet optimal säkerhet och komfort.

Monterey2 – en bältesstol för barn från 15 – 36 kg, upp till 160 cm
Läs mer om Monterey2

Doona+ världens första babyskydd med integrerad vagn

maj 2016

Nu lanserar vi Doona+, det första babyskyddet i världen med integrerad vagn.

Genom en enkel knapptryckning fälls hjulen ut och babyskyddet går att köra. Donna+ är den enda babyskydd-och-vagn-produkten som uppfyller alla högt ställda säkerhetskrav och regelverk. Babyskyddet är designat för att ge föräldrar en säker och praktisk lösning både i och utanför bilen. Design, kvalitet och funktion finns in i minsta detalj för att ge en så smidig upplevelse som möjligt.

Doona+ babyskydd erbjuder en smidig lösning som gör att föräldrar inte längre behöver bära på tunga babyskydd och samtidigt frigör utrymme i bilens bagageutrymme.

För att underlätta ytterligare i snabba och enkla förflyttningar finns även ett helt sortiment med anpassade tillbehör och skötväskor som underlättar i vardagen.

Läs mer om Doona+ babyskydd .

Bädda mjukt i vårens pasteller

mars 2016

Nu är vårens härliga pasteller äntligen här! Bädda mjukt i barnrummet med Vinter & Bloom bäddset och spjälskydd i 100% kammad ringspunnen bomull med trådtäthet 205. Låt din bebis sova mjukt och skönt.

Att bomullen är ringspunnen innebär att bomullstråden är twistad och gallrad för att få en fin, stark och mjuk tråd. Ett bäddset eller ett spjälskydd med tyg vävt av ringspunnen bomull är mer hållbart och behåller sina mjuka kvaliteter längre än vanlig bomull. Den ringspunna bomullen har många bra egenskaper, en mjuk upplevelse som håller tvätt efter tvätt, motståndskraftig mot fläckar och är ett organiskt material som andas samt är snällt och svalt mot huden.

Trådtätheten indikerar antalet trådar per kvadrattum i ett tyg. Ju högre trådtäthet desto tätare är tyget vävt.

Läs mer.

 

Nytt babygym Explore & More från Skip Hop

mars 2016

Nu lanserar Skip Hop ett babygym i Explore & More-serien fyllt med roliga dynamiska djurvänner, bland annat en hoande uggla, en musikspelande igelkott och en dansande räv. Babygymmets lekbåge kan placeras i två lägen; uppfälld – för den nyfödda bebisen att upptäcka allt skoj från ryggläge, eller nerfälld – när det är
dags för bebisen att ligga på mage. Det går även att använda lekbågen som ett aktivitetscenter för sittande barn.

Sätt en smartphone i den anpassade fickan på spegelns baksida för att fota eller spela in eller låt en avlägsen familjemedlem ta del av aktiviteterna. Bebisen kommer uppleva att den tittar in i spegeln, inte i en kamera – du kommer att fånga många underbara ögonblick.

Läs mer om Explorer & More Babygym.